DÜNYAMI İYİLEŞTİRMEK İÇİN ÜRETİYORUM E-TWİNNİNG PROJEMİZ

DÜNYAMI İYİLEŞTİRMEK İÇİN ÜRETİYORUM E-TWİNNİNG PROJEMİZ


Doğaya karşı daha duyarlı olunması gereken bu dönemde kimyasal içerikli malzemelerin kullanımını en aza indirgeyerek bu ürünlerin verdiği zararlar konusunda farkındalık yaratma amacı ile başladığımız projemizin temel hedefleri:

·         Doğaya karşı daha duyarlı bireyler yetiştirebilmek

·         Ailelere çocukları aracılığıyla ulaşarak önce çocuklarına sonra çevrelerine ve dünyaya karşı sorumlulukları olduğunu hatırlatmak ve bilinçli birer rol model olmalarını sağlamak.

·         Her bireyin çevresini sadece tüketen olarak değil, üretebilen birer birey olabilecekleri konusunda cesaretlendirmek

·         .Ekolojik yaşamın korunabilmesi için geçmişteki tecrübelerden faydalanmak.

  Proje ortaklarımızla her ay doğal içerikli ürün-ürünlerin oluşturulması planlanmaktadır.Ürünler,elma sirkesi,limon sirkesi,pirinç sirkesi, nar sirkesi yapımı ile doğal bulaşık deterjanı, çamaşır yumuşatıcısı, yüzey temizleyici, oda kokusu ve yaprak biti kovucu yapımı çalışmalarından oluşacaktır

  Projemizin sadece okulumuz ve proje ortağımız olan okullarla sınırlı kalmasını istemiyoruz. Bu proje ile oluşacak ekolojik hareketin herkese açık olmasını tercih ediyoruz. Uyguladığımız etkinlikleri bir araya getirerek her bireyin Ekolojik temizlik ajandasına sahip olmasını hedefliyoruz.

       Sloganımız :Sadece Tüketme Üret Bu Dünya Hepimizin!



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 1  kişi beğendi