İPUÇLARIYLA BİLİM VE SANATA ADIM ADIM E-TWINNING PROJEMİZ

"İPUÇLARIYLA BİLİM VE SANATA ADIM ADIM" isimli eTwinning projemiz uygulanmaya başlandı.

Antakya Toki Şehit Mustafa Dolumay Anaokulu 5-A ve 5 -B şubeleri öğretmenleri Nimet RİFAİOĞLU ve Bilgehan FAKIOĞLU ile öğrencileri  ulusal ortaklı İPUÇLARIYLA BİLİM VE SANATA ADIM ADIM isimli eTwinningprojesine katılmışlardır. Proje kapsamında  öğrencilerin çeşitli bilim ve sanat dallarını  ve bu bilim ve sanat dallarında dünyada isim yapmış bilim insanlarını ve sanatçıları öğrenmesi hedeflenmektedir. Proje  süresince her hafta yeni bir bilim insanının ve sanatçının, her gün farkettirmeden verilen ipuçları ile keşfedilerek heyecanlı bir serüvene dönüşmesi planlanmaktadır. Ayrıca her hafta o haftanın konusu ile ilgili meslek grupları, kullanılan aletler, yöntem ve teknikler ve bir bilinmeyen kelime öğrenilecektir. Projenin sonunda çocuklarla birlikte sanal bir bilim ve  sanat galerisi yapılması planlanmaktadır.

Projenin sonunda  öğrencilerimizin bilim ve sanat dalları ile ilgili bilgi ve deneyimler elde etmesini ve bu süreçte kendi ilgi ve yeteneklerini keşfetmelerini beklemekteyiz.